Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Parteneri
Parteneri
Romanian Extreme Adventure

Romanian Extreme Adventure Buzau 2008 Motto:
“Vino cu mine pana colea, in Muntii Buzaului si poate ca vei petrece pe-acolo si tu cateva momente placute, ratacind cu ochii pe plaiuri incantatoare, iar cu auzul si cu gandul prin fantasticele regiuni ale basmelor vanatoresti” Alexandru Odobescu - Pseudokineghetikos.

Iubitorii sporturilor extreme cu motor sunt invitati sa se delecteze la Buzau cu o competitie de exceptie, pentru care abilitatile de orientare, tehnica de pilotaj, navigatie, anduranta, tenacitate, spirit de echipa si buna dispozitie vor fi probate la turatie maxima.

Mai departe...
 
Heineken Romania

Heineken Romania - Istoria marcii Povestea marcii Heineken incepe acum mai bine de un secol, in anul 1864. De atunci Heineken s-a dezvoltat treptat, devenind unul dintre berarii internationali de top. Disponibila in aproape fiecare tara de pe planeta, Heineken este cea mai valoroasa marca internationala de bere.

Heineken a adus si in Romania viziunea si valorile sale, punand bazele unei companii care este acum liderul pietei de bere din tara noastra: Heineken Romania.

Mai departe...
 
Wired Networks

Wired Networks BucurestiWired înţelege nevoile clienţilor săi şi este de partea lor. Pentru că nu suntem o companie foarte mare, avem posibilitatea să fim atenţi la detalii şi să comunicăm direct cu clienţii. 

Wired NETworks işi propune să fie alaturi de clientii sai prin furnizarea de servicii integrate de acces Internet la un raport preţ/calitate excepţional, fiind una din puţinele companii din Bucureşti care încă de la apariţie a investit şi investeşte în continuare în echipamente de calitate şi legături pe fibră optică proprii

Mai departe...
 
Waldy Com - Import si Distributie

Waldy Com Bucuresti Romania Prea multe despre Waldy Com nu se pot spune. Este unul dintre cei mai mari distribuitori din Romania de bauturi alcoolice si non alcoolice, cu un parc de masini impresionant si o cifra de afaceri pe masura.

Infiintata in 1993, Waldy Com are numai in Bucuresti si zonele adiacente peste 4000 de clienti numarul acestora urmand sa creasca semnificativ prin deschiderea de noi puncte de lucru in tara. 

 

Mai departe...
 
Boom TV - Televiziune Digitala

Boom Extrasatelit - Televiziune DigitalaBoom este televiziune digitala prin satelit. Este alternativa de ultima generatie la cablul TV. Iti aduce in plus fata de canalele retransmise, canale proprii si multe alte beneficii.

Marca Boom apartine familiei DTH Television si ofera prin satelit o vasta varietate de programe TV, folosind tehnologie digitala de ultima generatie.

Noua tendinta propusa de Boom in tehnologia multi-channel te pune pe tine in centrul atentiei, oferindu-ti acum posibilitatea de a-ti alege dupa bunul plac felul in care iti petreci timpul liber.

Acest nou concept ofera un continut selectiv al canalelor retrasmise si o calitate superioara pentru programele exclusive. In plus, raportul calitate-pret iti va confirma ca ai facut o alegere buna.

Mai departe...
 
Pepsi Romania

Pepsi Romania - Pepsi, PepsiCo, Quadrant Amroq Beverages BucurestiBrandul Pepsi este prezent pe piata din Romania din 1966, jucand un rol principal in segmentul bauturilor carbonizate. Sistemul de franciza curent pentru Pepsi a inceput in 1991, cu implicarea Quadrant Amroq Beverages (QAB), ca imbuteliator, care produce si distribuie bauturile sub licenta PepsiCo, impreuna cu produsele proprii.

Povestea Pepsi Cola incepe cu o farmacie in New Bern, Carolina de Nord, si un farmacist numit Caleb Bradham. Scopul lui Bradham a fost sa creeze o bautura carbogazoasa care sa fie atat delicioasa, cat si sanatoasa, sa ajute la digestie si sa ofere mai multa energie. Ca multe alte farmacii in 1896, cea a lui Bradham oferea si bauturi carbogazoase create de el, cu care isi servea clientii. Cea mai populara bautura a lui a fost cea numita “Bautura lui Brad”, facuta din apa minerala, zahar, vanilie, uleiuri rare, pepsin si nuci de cola.

Mai departe...
 
Julius Meinl Romania

Julius Meinl Romania, Distributie Iulius Meinl, Cafeaua Julis Meinl InternationalCafeaua Julius Meinl are o istorie interesanta de peste o mie de ani. Bautura faimoasa este mentionata in diferite legende si mitologii, dar prima ei aparitie nu este cunoscuta concret. Dupa sursele noastre, arbustii de cafea provin din regiunea etiopiana, Kaffa, din secolele 13 si 14., cand soldatii din Jemenia au adus cafeaua in Asia si Europa. Cafeaua a fost raspandita in toata lumea si prin religia Islama, care interzice consumul de alcool si-l inlocuieste cu cafea. Denumirea originala „qahwah“ a fost inlocuit cu termenul turc “kahweh“, care inseamna “stimulent“. Alte surse sustin ca cafeaua si-a primit denumirea dupa locul ei de origine: Kaffa.

Mai departe...
 

Publicitate

Motor de cautare avansat


Cautare Avansata pe site-ul Taverna Viilor dar si World Wide Web

Publicitate pe site
Restaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (17)